Vi använder cookies   Läs mer

Veckefjärdens GC - Klubbsidor

skrolla ner

 

Damkommitté

 

Vår önskan är att alla damer i Veckefjärdens golfklubb ska känna sig välkomna till alla aktiviteter och tävlingar.

Vår policy:
Det sociala är viktigare än resultatet - delta i våra tävlingar och vinn nya vänner!

Ordförande:Lena Kassman070-6712443
Kassör: Maria Olsson070-3400248 
Sekreterare: Annika Daun070-5757733 
Ledamot: Helena Hörnfeldt 073-8336700     
 Ledamot:Kerstin Sjöström070-5442669

Damtävlingar
Damtävlingarna är öppna för alla damer och flickjuniorer med hcp 0-54 med en gemensam startklass, det vill säga ingen klassindelning. 

·       Tävlingsprogram och aktiviteter 2017 laddas ned här. (PDF, 39KB)

·       Anmälan gör du via www.golf.se senast kl 18:00 dagen före tävlingen och startavgiften är mellan 40-250 kronor beroende på vilken tävling som arrangeras och om mat ingår eller inte.

·       Möjlighet att göra egen bokning av starttid tidigare samma dag och delta i dagens tävling / tävlingsform . Anmäl er då inte via golf.se utan ring eller skicka sms, för kännedom, till tävlingsansvarig för dagen. Lämna sedan ifyllt scorekort i brevlådan i damrummet så läggs deltagare in i resultatlistan med övriga i efterhand.

Startavgiften betalas via swisch till kassör Maria Olsson, senast när du hämtar ditt scorekort i receptionen. Efter tävlingen lämnar du scorekortet till tävlingsansvarig för dagen eller i brevlådan inne i damrummet.

Startlista publiceras på golf.se kl 18:00-22:00 dagen före tävlingen och resultatlistan försöker vi få klar dagen efter tävlingen.

Birdieträd
När du får en birdie på en dam- eller klubbtävling får du en fågel i vårt birdieträd. Lämna scorekort med namn, tävling och inringat hål i brevlådan i damrummet. 

Nytt för i år
Eclectic betyder att välja ut. I det här fallet väljer vi ut våra bästa tävlingsresultat på varje hål och för upp detta på en lista i damrummet. Segrar gör den som får det lägsta totalresultatet. Gäller till och med damavslutningen på alla dam och klubbtävlingar.

Flaggtävling och snörtävling, lättsamma, roliga spelformer.

Serietävlingar bramble augusti, återkommer i år
Fyra kvällar i augusti spelar vi 9 hål bramble, poängbogey. Du blir ihoplottad med en person tävling 1, en annan i tävling 2 , 3 och 4. Du tar med din totala bästbollspoäng från max 3 av dessa 4 serietävlingar. Exempel: Du spelar med X i tävling 1 och du tar med dig 20 poäng. Nästa tävling spelar du med Y och tar med dig 23 poäng, tävlingen därefter med Z och tar med 15 poäng, och sista tävlingen spelar du med Å och tar med dig 18 poäng. Sammanlagda poängen från dina tävlingar blir då 61 poäng, dina 3 bästa resultat. Så ju fler tävlingar du är med på av dessa 4, ju större vinstchans totalt.  

Avslutning
Fredagen den 23 september ordnas en gemensam säsongsavslutning.

Trevlig golfsommar!

 

Aktuellt

Nyheter


25
aug 2018

22
aug 2018