Vi använder cookies   Läs mer

Veckefjärdens GC - Klubbsidor

skrolla ner

 

Damkommitté

 

Vår önskan är att alla damer i Veckefjärdens golfklubb ska känna sig välkomna till alla aktiviteter och tävlingar.

Vår policy:
Det sociala är viktigare än resultatet - delta i våra tävlingar och vinn nya vänner!

Ordförande:Lena Kassman070-6712443
Kassör: Maria Olsson070-3400248 
Sekreterare: Annika Daun070-5757733 
Ledamot: Helena Hörnfeldt 073-8336700     
 Ledamot:Kerstin Sjöström070-5442669

Damtävlingar
Damtävlingarna är öppna för alla damer och flickjuniorer med hcp 0-54 med en gemensam startklass, det vill säga ingen klassindelning. 

·       Tävlingsprogram och aktiviteter 2017 laddas ned här. (PDF, 39KB)

·       Anmälan gör du via www.golf.se senast kl 18:00 dagen före tävlingen och startavgiften är mellan 40-250 kronor beroende på vilken tävling som arrangeras och om mat ingår eller inte.

·       Möjlighet att göra egen bokning av starttid tidigare samma dag och delta i dagens tävling / tävlingsform . Anmäl er då inte via golf.se utan ring eller skicka sms, för kännedom, till tävlingsansvarig för dagen. Lämna sedan ifyllt scorekort i brevlådan i damrummet så läggs deltagare in i resultatlistan med övriga i efterhand.

Startavgiften betalas via swisch till kassör Maria Olsson, senast när du hämtar ditt scorekort i receptionen. Efter tävlingen lämnar du scorekortet till tävlingsansvarig för dagen eller i brevlådan inne i damrummet.

Startlista publiceras på golf.se kl 18:00-22:00 dagen före tävlingen och resultatlistan försöker vi få klar dagen efter tävlingen.

Birdieträd
När du får en birdie på en dam- eller klubbtävling får du en fågel i vårt birdieträd. Lämna scorekort med namn, tävling och inringat hål i brevlådan i damrummet. 

Nytt för i år
Eclectic betyder att välja ut. I det här fallet väljer vi ut våra bästa tävlingsresultat på varje hål och för upp detta på en lista i damrummet. Segrar gör den som får det lägsta totalresultatet. Gäller till och med damavslutningen på alla dam och klubbtävlingar.

Flaggtävling och snörtävling, lättsamma, roliga spelformer.

Serietävlingar bramble augusti, återkommer i år
Fyra kvällar i augusti spelar vi 9 hål bramble, poängbogey. Du blir ihoplottad med en person tävling 1, en annan i tävling 2 , 3 och 4. Du tar med din totala bästbollspoäng från max 3 av dessa 4 serietävlingar. Exempel: Du spelar med X i tävling 1 och du tar med dig 20 poäng. Nästa tävling spelar du med Y och tar med dig 23 poäng, tävlingen därefter med Z och tar med 15 poäng, och sista tävlingen spelar du med Å och tar med dig 18 poäng. Sammanlagda poängen från dina tävlingar blir då 61 poäng, dina 3 bästa resultat. Så ju fler tävlingar du är med på av dessa 4, ju större vinstchans totalt.  

Avslutning
Fredagen den 23 september ordnas en gemensam säsongsavslutning.

Trevlig golfsommar!

 

Aktuellt

Nyheter